10trn1010
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

10trn1010

منوعات تن ترن تن تن
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فراخ على الطريقة اللبنانية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عين الحياة
ღ عضو مشارك ღ
ღ عضو مشارك ღ
عين الحياة


انثى عدد المساهمات : 64
نقاط : 148
تاريخ التسجيل : 03/02/2011
العمر : 27
الموقع : 10TRN1010
المزاج : COOOOOOOOOOL

فراخ على الطريقة اللبنانية  Empty
مُساهمةموضوع: فراخ على الطريقة اللبنانية    فراخ على الطريقة اللبنانية  Icon_minitimeالخميس فبراير 17, 2011 1:59 pm








المقادير:

فرخة متوسطة الحجم
ثمرة طماطم مبشورة
2 بصلة مبشورة
5 فصوص ثوم مدقوق
2 ليمونة مبشورة بالقشر
فلفل رومي مبشور
حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة جداً
ملح وفلفل أسود وبهارات
1/4 كوب زيت ذرة



الطريقة:
1- هاتي الفرخة، واغسليها كويس، وبعد كده اخلطي كل المقادير الباقية معبعضها البعض، واحشي بيهم قلب الفرخة، وبين الجلد واللحم، ورشي عليها منبرة الزيت وسيبها لمدة ساعتين علشان تتبل.

2- بعد مرور الساعتين هاتي صينية فرن وحطي فيها الفرخة ودخليها الفرن لمدة ساعة ونصف، أو لغاية ما تستوي وتحمر.

3- بعد كده خرجيها وحطيها في أطباق التقديم، وعلى فكرة ممكن مع الطبق دهتعملي طبق مكرونة بيضاء وتاخدي الصوص بتاع الفرخة تحطيه على المكرونة.



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ على الطريقة اللبنانية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» قرنبيط مع الكزبرة على الطريقة اللبنانية
» نصائح عند عمل مخلل زيتون على الطريقة اللبنانية!!
»  شاهد فيديو مروي اللبنانية في حيلهم بيلهم
» بروشات الدجاج على الطريقة الإغريقية
» سلطة على الطريقة الآسيوية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
10trn1010 :: قسم مطبخ 10trn1010 :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: