10trn1010
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

10trn1010

منوعات تن ترن تن تن
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 جلا ش باللحمه المفرومه للشيف حسن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Aya
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
Aya


انثى عدد المساهمات : 3012
نقاط : 6665
تاريخ التسجيل : 02/09/2009
العمر : 27
الموقع : https://10trn1010.ahlamontada.com
المزاج : 3ady

جلا ش باللحمه المفرومه للشيف حسن Empty
مُساهمةموضوع: جلا ش باللحمه المفرومه للشيف حسن   جلا ش باللحمه المفرومه للشيف حسن Icon_minitimeالأربعاء يناير 04, 2012 10:02 pm

المقادير:
1 كيلو جلاش بلدي -200 جرام زبدة زيرو فات -1 لتر شوربة بيون خضروات(كرفس وبصل وجزر وكرات ورق لورا حبهان ) -200 جرام لبن خالي من الدسم -2بيضة
الحشو:
50 جرام زبدة زيروفات -250 جرام لحمة مفرومة -بصلة مفرومة -5 جرام ملح -5 جرام فلفل -5 جرام بهارات -فلفل اخضر اوحمر
الطريقة:
نضع الشوربة علي النار تغلي مع الخضروات
نعمل العصاج:
نضع زبدة سايحة في طاسة ثم نضع البصل ونشوحها ثم نضع اللحمة ثم نضع الملح والفلفل والبهارات والفلفل ونقلبهم
نجيب وعاء ونضع فيهم البيض ونروبه واضع عليه اللبن واقلبه واضع ملح وفلفل
واجيب صينية وادهنها زبدة واضع الجلاش وبين كل طبقة ادهنها سمنة وتكون اطراف الجلاش علي اطراف الصينية المدهونة سمن اضع نص كمية الجلاش ثم اضع العصاج واكبسه كويس جدا ثن نرش وشها بالسمن ولو في زيتون اخضر واسود نضع عليها ثم نضع بقية طبقات الجلاش وبينهم سمنة ايضا لحد اخر طبقة ونضع عليها سمن ايضا واضع علي الاطراف جيدا ثم اجيب السكينة واقطعها قطع وارش عليه البيض المربوب مع اللبن وادخلها علي الفرن علي حرارة0 18 لمدة 20 دق
يقة
:LLhlm
Mankol:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://10trn1010.ahlamontada.com
 
جلا ش باللحمه المفرومه للشيف حسن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الحواوشى للشيف الشربينى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
10trn1010 :: قسم مطبخ 10trn1010 :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: