10trn1010

منوعات تن ترن تن تن
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 بيتزا الشيف حسن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Aya
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى


انثى عدد المساهمات : 3012
نقاط : 6665
تاريخ التسجيل : 02/09/2009
العمر : 19
الموقع : http://10trn1010.ahlamontada.com
المزاج : 3ady

مُساهمةموضوع: بيتزا الشيف حسن   الأربعاء يونيو 30, 2010 1:19 pm






المقادير:

*كيلو دقيق

*8 كوب من اكواب

*نصف لتر ماء

*2 كوب ملعقة كبيرة سكر

*ملعقة كبيرة ملح

*ملعقة كبيرة محسن خبز

*ثلاث اكياس خميرةفوريه

*5 او 6 ملاعق زيت





طريقة التحضير:

*ضعى الدقيق والخميرة والسكر والملح والمحسن على بعض وقلبيهم جيدا

*ثم ضعى الماء دفعة واحدة والزيت وابدأى اعجنيهم كويس لغايه ما تتكون عجينه فى ايديك لا تلتصق بالطبق لو زودتى ميه مش حتعجن معاكى فيمكن فى الاول تحسى انها يمكن تكون محتاجة ميه بس مش حتحتاج الميه دى كفايه

*غطيها بفوطه نظيفة واتركيها حوالى ساعة بعد كده قسميها وافرديه بالنشابه او بايديك فى صينيه مدهونه سمن

*واتركيها 5 دقائق قبل وضع المكونات عليها

صلصه البيتزا :

*ثوم مفروم

*بندورة مقشرة ومهروسه بالسكين

*صلصة بندورة

*سمن

*حمرى الثوم خفيف اضيفى عليه البندورة المهروسه

*وقلبيها ثم اضيفى الصلصة وملح وفلفل

*واتركيها تتسبك قليلاً

ملحوظة: اعملى الصلصة بعد ما تعجنى البيتزا على طول علشان تكون باردة وانت بتضعيها على البتزا ضعى الصلصة والكونات الاخرى كا تفضلين والجبنة الموتزاريلا وادخليها الفرن حوالى ربع ساعة


_________________
[center]


[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://10trn1010.ahlamontada.com
 
بيتزا الشيف حسن
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
10trn1010 :: قسم مطبخ 10trn1010 :: معجنات-
انتقل الى: