10trn1010
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

10trn1010

منوعات تن ترن تن تن
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بيتزا الشيف حسن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Aya
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
Aya


انثى عدد المساهمات : 3012
نقاط : 6665
تاريخ التسجيل : 02/09/2009
العمر : 26
الموقع : https://10trn1010.ahlamontada.com
المزاج : 3ady

بيتزا الشيف حسن Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا الشيف حسن   بيتزا الشيف حسن Icon_minitimeالأربعاء يونيو 30, 2010 1:19 pm


بيتزا الشيف حسن 2



المقادير:

*كيلو دقيق

*8 كوب من اكواب

*نصف لتر ماء

*2 كوب ملعقة كبيرة سكر

*ملعقة كبيرة ملح

*ملعقة كبيرة محسن خبز

*ثلاث اكياس خميرةفوريه

*5 او 6 ملاعق زيت





طريقة التحضير:

*ضعى الدقيق والخميرة والسكر والملح والمحسن على بعض وقلبيهم جيدا

*ثم ضعى الماء دفعة واحدة والزيت وابدأى اعجنيهم كويس لغايه ما تتكون عجينه فى ايديك لا تلتصق بالطبق لو زودتى ميه مش حتعجن معاكى فيمكن فى الاول تحسى انها يمكن تكون محتاجة ميه بس مش حتحتاج الميه دى كفايه

*غطيها بفوطه نظيفة واتركيها حوالى ساعة بعد كده قسميها وافرديه بالنشابه او بايديك فى صينيه مدهونه سمن

*واتركيها 5 دقائق قبل وضع المكونات عليها

صلصه البيتزا :

*ثوم مفروم

*بندورة مقشرة ومهروسه بالسكين

*صلصة بندورة

*سمن

*حمرى الثوم خفيف اضيفى عليه البندورة المهروسه

*وقلبيها ثم اضيفى الصلصة وملح وفلفل

*واتركيها تتسبك قليلاً

ملحوظة: اعملى الصلصة بعد ما تعجنى البيتزا على طول علشان تكون باردة وانت بتضعيها على البتزا ضعى الصلصة والكونات الاخرى كا تفضلين والجبنة الموتزاريلا وادخليها الفرن حوالى ربع ساعة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://10trn1010.ahlamontada.com
 
بيتزا الشيف حسن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بيتزا خاتم مقدمة من الشيف أسامة السيد
» طريقة عمل البيتزا بالتوست بيتزا فراخ البيتزا بالجبنة البيتــــــــزا بالخضار طريقة عمل البيتزا السهلة طريقة احلى بيتزا للرجيم والدايت روعة اوعى تفوتك
» بيتزا مقلية من المطبخ الإيطالي
» بيتزا بالبيض مقدمة من المخترع يحيى
» بطاطا من بيتزا هت

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
10trn1010 :: قسم مطبخ 10trn1010 :: معجنات-
انتقل الى: