10trn1010

منوعات تن ترن تن تن
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فراخ على الطريقة اللبنانية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عين الحياة
ღ عضو مشارك ღ
ღ عضو مشارك ღ


انثى عدد المساهمات : 64
نقاط : 148
تاريخ التسجيل : 03/02/2011
العمر : 19
الموقع : 10TRN1010
المزاج : COOOOOOOOOOL

مُساهمةموضوع: فراخ على الطريقة اللبنانية    الخميس فبراير 17, 2011 1:59 pm








المقادير:

فرخة متوسطة الحجم
ثمرة طماطم مبشورة
2 بصلة مبشورة
5 فصوص ثوم مدقوق
2 ليمونة مبشورة بالقشر
فلفل رومي مبشور
حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة جداً
ملح وفلفل أسود وبهارات
1/4 كوب زيت ذرة



الطريقة:
1- هاتي الفرخة، واغسليها كويس، وبعد كده اخلطي كل المقادير الباقية معبعضها البعض، واحشي بيهم قلب الفرخة، وبين الجلد واللحم، ورشي عليها منبرة الزيت وسيبها لمدة ساعتين علشان تتبل.

2- بعد مرور الساعتين هاتي صينية فرن وحطي فيها الفرخة ودخليها الفرن لمدة ساعة ونصف، أو لغاية ما تستوي وتحمر.

3- بعد كده خرجيها وحطيها في أطباق التقديم، وعلى فكرة ممكن مع الطبق دهتعملي طبق مكرونة بيضاء وتاخدي الصوص بتاع الفرخة تحطيه على المكرونة.



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
فراخ على الطريقة اللبنانية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
10trn1010 :: قسم مطبخ 10trn1010 :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: